İSTANBUL / KAĞITHANE - Ticaret Odası İlkokulu

Nis

Okulumuz 2-B sınıfı öğrencilerinin sınıf öğretmenleri Selin YALÇIN TEKİNER rehberliğinde yazmış oldukları minik hikayelerden oluşan kitap dijital olarak yayınlanmıştır.Kitabı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz..Emeği geçen herkese teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz Ana sınıfları, 1. 2. 3. ve 4. Sınıf öğrencileri yarışmaya katılabileceklerdir.

Şbt

Okul takımımız Sedat COŞĞUN rehberliğinde 2017-2018 minik karma dalında İlçe birincisi olmuştur.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl tatili, 22 Ocak Pazartesi başlayacak, 2 Şubat Cuma tamamlanacak. İkinci dönem, 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak ve 14 Haziran Cuma günü sona erecek. İkinci dönem ara tatili ise 8-12 Nisan arasında yapılacak. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan bir projedir. Bu projenin amacı, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini sağlamaktır.

Proje, 2023 yılında başlatılmış ve tüm ilköğretim ve ortaöğretim okullarını kapsamaktadır. Proje kapsamında, okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin aşağıdaki kazanımlar elde etmesi hedeflenmektedir.

Proje, öğrencilerin dil bilincini geliştirmeye ve Türkçeyi daha iyi kullanmalarına katkı sağlaması bakımından önemli bir projedir.